Bij Haesen Schilderwerken kunt u terecht met al uw schilderwerk. Door onze jarenlange ervaring in het schildersvak is geen enkele uitdaging voor ons te veel. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende schilderwerken, zowel binnen- als buitenwerk.

Wij gaan altijd voor een perfect resultaat en bieden u de kwaliteit die u van een schilder mag verwachten. Wij werken dan ook uitsluitend met de beste producten die er op de markt zijn. Tevens zijn wij gespecialiseerd in spuitwerk. Dit kunnen wanden en plafonds zijn, maar ook deuren, trappen of zelfs de gevels van u woning.

Doordat wij ons willen blijven ontwikkelen en de klanten steeds beter van dienst willen zijn investeren wij ook in het bedrijf. Zo is er afgelopen jaar een QDS (Quick Drying System) aangeschaft. Door middel van dit systeem kunnen wij de verf binnen enkele uren volledig laten drogen en uitharden. Zo hoeven bijvoorbeeld deuren en ramen niet meer urenlang open te staan.

Ook voor het hangen van alle soorten behang bent u bij ons aan het juiste adres. Houtrotreparaties kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Heeft u speciale wensen, laat ons dit dan weten.